Vážení zákazníci, využijte zvýhodněné dopravy pro osivo. Posíláme semínka DL obálkou. 5 ks balení semen do obálky jen za 29 Kč. :-) Objednané zboží je možné si vyzvednout v Zahradnické prodejně ZBRASLAV ZDARMA, nebo využijte rozvoz po Praze a Praze západ za zvýhodněnou cenu. Objednávky nad 3000Kč posíláme ZDARMA.

Hodnocení obchodu

5,0 20 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PZ Avatar autora Petr Zoubek | 15.12.2019
Velmi.... Jak komunikace tak doba dodání
PB Avatar autora Petra Bukovská | 11.12.2019
Vše ok.
JR Avatar autora Jarmila Rampáková | 9.12.2019
Objednávám v této prodejně pravidelně a jsem s obchodem velmi spokojená. Mají velký výběr semen i potřeb pro zahrádkáře. Na jaře v prodejně lze koupit sadbu bylinek, zeleniny a sazenice květin.
JT Avatar autora Josef Tesařík | 7.12.2019
Fakt krásný krámek kde mají opravdu vše pro zahrádkáře i domácí pěstitele květin. Doufám že bude pořád v provozu.Velmi ochotní majitelé kteří vás obslouží s úsměvem a radou. Kdo chce provést přijemný nákup,tak je to zde!!!
VC Avatar autora Václav Chum | 7.12.2019
ok
JB Avatar autora Jan Bednář | 3.12.2019
Velká spokojenost,, vše co nabízí je skladem, rychlost a vše perfektně zabalené, nakupuji hodně přes internet, ale na zahrádku už jen zde..... Díky, a přeji krásné a pohodové dny .....
LK Avatar autora Lada Krčilová | 2.12.2019
Celkově spokojena - s komunikací, s rychlostí dodání zboží atd. Jen bych uvítala pro příště upozornění - objednala jsem si asi 12 esenciálních olejů a u většiny je expirace 14 dní poté, co mi oleje přišly - což asi všichni chápou, že není možné tak rychle vypotřebovat.
TP Avatar autora Tomáš Peltan | 2.12.2019
Spolehlivý obchod, moje první volba při nákupu podobného sortimentu.
P Avatar autora Pexeso, z.s. | 2.12.2019
Jsme velmi spokojeni, výborná komunikace, velký výběr zboží. Krásné květiny v létě, na jaře sazenice, bylinky....
VJ Avatar autora Věra Joštová | 1.12.2019
Zatím to byl můj první nákup, ale jsem ráda, že jsem se rozhodla pro tento obchod.
ML Avatar autora Miluška Loňková | 30.11.2019
Rychlé dodání, zboží boží, 100 %ní spokojenost.. ???? Děkuji a všem vřele doporučuji..
EP Avatar autora Emil Petřík | 15.11.2019
Jsem rád, že si mohu v klidu vybrat semena s potřebnými vlastnostmi. Hodnocení ale předchází dodání objednané.Zatím nic nemám.
VH Avatar autora Vrbatová Hana | 10.11.2019
Velká spokojenost, super rozvoz po Středočeském kraji, vřele doporučuji, určitě budu nakupovat znovu
JT Avatar autora Jiřina Taichmanová | 10.11.2019
Spokojenost
JV Avatar autora Josef Vladyka | 3.11.2019
Velká spokojenost.
CM Avatar autora Císař Martin | 21.10.2019
super rozvoz po Praze
AS Avatar autora Anna Skopalíková | 21.10.2019
Jsem velmi spokojená. Dodávka byla dodána přesne dle předchozí dohody. Hodnotím ochotu a vstřícnost pracovníků obchodu. Na jaře zde opět nakoupím.
OD Avatar autora Olga Dobrovolná | 20.10.2019
Naprosto spokojená, dovoz i k nám na polosamotu proběhl bez nejmenších problémů. Nabídka obsahuje i netradiční položky - např.výsevní pásky a disky. Velmi slušné ceny. Velká ochota a vstřícnost. Budu zde nakupovat pravidelně. Děkuju!
MN Avatar autora miroslav novák | 18.10.2019
Ještě nevím co mi vyroste ale zatím perfektní komunikace a dodání.
PK Avatar autora Pavel Košíček | 18.10.2019
Perfektní komunikace s obchodem,okamžité vyřízení a odeslání,doručeno poštou druhý den.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 20