Vážení zákazníci, využijte zvýhodněné dopravy pro osivo. Posíláme semínka DL obálkou. 5 ks balení semen do obálky jen za 29 Kč. :-) Objednané zboží je možné si vyzvednout v Zahradnické prodejně ZBRASLAV ZDARMA, nebo využijte rozvoz po Praze a Praze západ, jih za zvýhodněnou cenu. Objednávky nad 3000Kč posíláme ZDARMA.

Lignohumát Profík 6% - 1l

 
  • 1 z 2
 

Lignohumát je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin. Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné chelátové formě ( železo, mangan, měď, zinek, molybden, bor a kobalt ). Vzhledem k tomuto složení působí lignohumát velice příznivě na celkový stav rostlin.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
28.2.2020
Běžná cena 165 Kč
Ušetříte 16 Kč (–10 %)
149 Kč / ks    
Kód produktu 150188
Značka Forestina
Kategorie STIMULÁTORY A LIGNOHUMÁT
 

Složení: vlhkost max. 95%, obsah huminových látek min 3%, popel max 5 %, hodnota pH 8 až 10, nečistoty na sítě 0,5 mm max. 0,5%

Popis:
Lignohumát je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin. Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné chelátové formě ( železo, mangan, měď, zinek, molybden, bor a kobalt ). Vzhledem k tomuto složení působí lignohumát velice příznivě na celkový stav rostlin, zejména:

  • na lepší zakořeňování sazenic
  • na rozvoj kořenového systému
  • na zlepšení využití živin z hnojiv
  • na lepší zdravotní stav rostlin - odolnost proti stresům a nemocem
  • na větší nasazení květů a bohatou úrodu

    Použití:
    Lignohumát lze aplikovat na všechny rostliny zálivkou nebo postřikem na list. Vedle toho lze lignohumát použít i k moření semen, cibulek a k máčení kořenů sazenic.

    Dávkování:
  • máčení kořenů sazenic a moření semen a cibulek: 15 ml do 1/2 l vody po dobu 2-4 hodin
  • moření semen: 15 ml do 3 l vody
  • zálivka: 15 ml do 5 l vody
  • postřik na list: 15 ml do 10 l vody
Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: