Bulharské rajče PRISTA - NOVINKA! HNOJIVO S ČEDIČOVOU MOUČKOU. ŽÍŽALÍ ČAJ.

Kedluben - Azur 0,8g

 
 

 Dužnina je jemná, slabě nazelenalá, nasládlé chuti s odolností proti dřevnatění. Středně odolná vůči vybíhání a značně odolná proti praskání a dřevnatění.

Dostupnost Skladem (21 ks)
Můžeme doručit do
29.4.2024
19 Kč / ks    
Kód produktu 403512
Značka Semo Smržice
Kategorie Kedlubny
 

Brassica oleracea convar. Gongylodes / Kaleráb

Popis:
Bohatá skladba nabízených odrůd umožňuje pěstování brukví po celý rok, i když nejžádanější jsou na jaře. Daří se jim nejlépe v hlinitopísčité, humózní a záhřevné půdě s pH 6,2 - 7,8. Obvykle je zařazujeme do druhé trati. Během pěstování zajišťujeme optimální půdní vláhu pravidelnými středními dávkami vody. Vyrovnaný vláhový režim snižuje nebezpečí praskání a dřevnatění bulev. Pro rychlení ve foliových krytech vyséváme osivo v lednu a rostliny vysazujeme na stanoviště v březnu. Termín výsevu pro ranou polní kulturu je únor, vysazujeme v dubnu.


HTS: 3-4 g
V 1 g: 250 - 300 semen
Výsev: únor - červen
Výsadba: duben                                                                                                                     Sklizeň: červen - říjen

Odrůda: AZUR
Raná, modrá odrůda pro rané polní pěstování, alternativně i pro přímé výsevy od dubna do července, pro sklizeň od začátku července do října. Středně odolná vůči vybíhání a značně odolná proti praskání a dřevnatění. Je středně vzrůstná, se vzpřímenými, vyššími listy. Bulva je ploše kulovitá, hladká, intenzivně fialová, středně ojíněná, odolná k praskání. Dužnina je jemná, slabě nazelenalá, nasládlé chuti s odolností proti dřevnatění. Vegetační doba od výsadby do sklizně je 80 - 85 dní. \

 

sklizeň květen, červen, červenec, srpen, září
místo pro pěstování venkovní, skleník, foliovník
předpěstování únor, březen
výsadba duben, květen
raný/pozdní raný
výsadba spon 25x25 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: