NOVINKY! HNOJIVO S ČEDIČOVOU MOUČKOU, ŽÍŽALÍ ČAJ, SEDLÁKOVA ROZKVETLÁ LOUKA, PLANTÍK CALVIT A FERRAVIT, NATURA proti padlí :-)

Salát ledový - Batavus (SM-BAT) PROFI polní 0,6g

 
 

Raný salát typu Batávia s velmi pevnou hlávkou o hmotnosti 300-400 g. Vhodný pro celoroční pěstování ve volné půdě, včetně pozdního jarního rychlení. Velmi dobře snáší i použití netkaných textilií. Vyniká vysokou odolností proti plísni salátové, velmi dobrou skladovatelností a vysokou tolerancí vůči podehnívání.

Dostupnost Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do
25.6.2024
22 Kč / ks    
Kód produktu 3885
Značka Semo Smržice
Kategorie Saláty
 

Raný salát typu Batávia s velmi pevnou hlávkou o hmotnosti 300-400 g. Vhodný pro celoroční pěstování ve volné půdě, včetně pozdního jarního rychlení. Velmi dobře snáší i použití netkaných textilií. Vyniká vysokou odolností proti plísni salátové, velmi dobrou skladovatelností a vysokou tolerancí vůči podehnívání.

Salát hlávkový / Lactuca sativa L. var. capitata L.

Popis:
Salát vyžaduje dobrou, dostatečně vzdušnou půdu v II. trati. Je náročný na zásobení živinami v okamžitě přijatelné formě. Doporučujeme osluněné polohy. Při výsevu přímo na záhon vyséváme semena mělce do řádků nebo po špetkách ve sponu 25 x 25 až 30 x 30 cm a rostliny po vzejití vyjednotíme. Pro předpěstování sadby vyséváme semena mělce do truhlíků a ve stadiu tvorby pravých listů rostlinky pikýrujeme do sponu 4 x 4 cm. Teploty ve dne udržujeme v rozmezí 16 – 20oC, v noci 4 - 6oC. Vysazujeme při 4 - 6 pravých listech mělce na záhon tak, abychom nezahrnuli srdéčko rostliny. Zavlažujeme pravidelně menšími dávkami vody.

 HTS: 1 – 1,5 g

V 1 g: 800 - 1000 semen
Výsev: březen - květen + červenec

Sklizeň: květen – červenec + září - říjen

Odrůda:

BATAVUS SM(kód 3885- raný salát typu Batávia s velmi pevnou hlávkou o hmotnosti 300-400 g. Vhodný pro celoroční pěstování ve volné půdě, včetně pozdního jarního rychlení. Velmi dobře snáší i použití netkaných textilií. Vyniká vysokou odolností proti plísni salátové, velmi dobrou skladovatelností a vysokou tolerancí vůči podehnívání.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: